Foredrag

 

Jens ønsker å inspirere andre, og med seg fra sine eventyrlige reiser har han unike historier, fulle av humor, refleksjon og læring. Målet med å holde foredrag er alltid at publikum skal finne sin gjennomføringskraft til å følge sine drømmer. Jens er en ettertraktet foredragsholder hos både bedrifter og åpne publikumsarrangement.

I 2024 drar Jens på sin første kulturhusturné på 16 ulike steder over hele landet:

24.5 - Mosvang samfunnshus, Mosvik

12.10 - Stormen Konserthus, Bodø

24.10 - Alta Kultursal, Alta

25.10 - KulturHuset, Tromsø

27.10 - Kulturbadet, Sandnessjøen

28.10 - Mosjøen Kulturhus, Mosjøen

29.10 - Kulturarena, Namsos

30.10 - Kimen kulturhus, Stjørdal

03.11 - Bojersalen, Rissa

04.11 - Smia, Leksvik

05.11 - Tynset kino og kulturhus, Tynset

06.11 - Elverum Kulturhus, Elverum

10.11 - Olavshallen, Trondheim

12.11 - Ole Bull Scene, Bergen

15.11 - Bjørnsonhuset, Molde

18.11 - Chateau Neuf, Oslo

En eventyrer

Jens Kvernmo er en av norges mest kjente eventyrere.

Han har til sammen tilbragt flere år av livet sitt ute i naturen med hundene sine, Bamse og Tarzan, helt alene. Han har flere overvintringer i den norske og canadiske villmarken. Jens har en fascinasjon for folk som lever etter urgamle tradisjoner i pakt med naturen. Han har levd i lengre perioder med chipeweyan-indianere, inuitter, grønlendere og nomader i Mongolia.

29 år gammel tok han et utradisjonelt valg. Han bestemte seg for å si opp jobben på en oljeplattform i Nordsjøen. Han ville overvintre i fjellet for å jakte og teste ut gamle fangstmetoder. Han kjøpte sitt første videokamera, for å dokumentere det han opplevde.

Jens kan alt om å satse, og tørre å utfordre seg selv, i møte med det ukjente. Mottoet hans har alltid vært: Hvis man bare vil det nok, kan man klare alt. Han har allerede et tyvetalls lange turer og ekspedisjoner bak seg.

Nå er han frilans programleder for NRK TV, og er kjent for dokumentarserien Jens i Villmarka, med tre sesonger fra hans eventyr i den norske og canadiske villmarka. I TV-serien Jens og Isak på tynn is fra 2023, tar Jens med seg Isak Dreyer til Grønlands nordkyst for å leve med inuittene.

Påsken 2024 ble en ny TV-serie på NRK lansert, Jens i Mongolia, med seertall opp mot åtte hundre tusen.

Jens har bakgrunn fra idretten og Forsvaret, og har deltatt i operasjoner i Afghanistan som skarpskytter. Dette har gjort han rustet, både fysisk og mentalt, til å gjennomføre tøffe ekspedisjoner.

 

Jens og urfolket

Jens ønsker å inspirere andre til å finne sin gjennomføringskraft, til å bruke og ta vare på naturen, og til å tenke at alt er mulig. Nye eventyr venter rett utenfor døren din!

"Jens og urfolket" er et inspirerende foredrag om drivkraft og motstand, i møte med villmark, dyr og urfolk.

Bli med på Jens Kvernmo sine eventyrlige reiser, der han blir kjent med urfolk og hvordan de lever.

Jens deler hvordan han har fått utfordre både naturkrefter og seg selv, på lange og krevende ekspedisjoner, under tøffe forhold i vill natur.

Jens Kvernmo har en fascinasjon for folk som lever etter urgamle tradisjoner i pakt med naturen. Han har bodd lengre perioder både med indianere, inuitter, grønlendere og mongolere.

Dette har gitt Kvernmo dyp forståelse av hvor viktig tillit og samarbeid er, både mellom mennesker, men også i møte med naturen. Han deler sine opplevelser med et unikt foto og videomateriale, som er dokumentert av hans turkamerat og fotograf Øyvind Nordahl Næss.

Jens Kvernmo er en ettertraktet foredragsholder, eventyrer, forfatter og TV-profil. Mange har fulgt med på hans villmarks-eventyr på NRK. Han har gått i Helge Ingstads fotspor i Canada, og reist gjennom Grønlands villmark. Jens er kjent fra NRK TV med seriene «Jens og Isak på tynn is» fra Grønlands nordkyst, med over en halv million seere. Her levde Jens med inuittene i 4,5 måneder. Men også «Alene», «Vinterdrømmen» og «Jens i Canada».

Den nye TV-serien på NRK, Jens i Mongolia, ble lansert påsken 2024, og har seertall opp mot åtte hundre tusen.

 

 

Jens Kvernmo - Et foredrag om Drivkraft og Motstand

Bilde Jens med bål
  • Et kraftfullt foredrag fra en av landets største eventyrere, om å våge og satse i møte med det ukjente.
  • Unik erfaring i menneskemøter som bygger tillit og samarbeid.

Dette er et inspirerende foredrag som passer til bedrifter, konferanser eller andre arrangementer i næringslivet

Dette foredraget kan bookes til arrangementer fra og med 01. januar 2024.

 

Book et foredrag

Book et foredrag med Jens og bli inspirert!