Foredrag

Jens bruker både humor, refleksjon, læring og inspirasjon som elementer i sine foredrag fra eventyrene sine, der målet alltid er at publikum skal få den siste inspirasjonen for å følge sine egne drømmer. Passer godt både til bedrifter og som åpne publikumsarrangementer.

En eventyrer

Jens Kvernmo er en av norges mest kjente eventyrere. Han har tilsammen tilbragt flere år av livet sitt ute i naturen med hundene sine. Han har flere overvintringer i den norske og canadiske villmarken, levd med chipeweyan-indianere, inuitter, grønlendere og nomader i Mongolia. I en alder av 36 år har han allerede et tyvetalls lange turer og ekspedisjoner bak seg.

Jens Kvernmo er frilans programleder i NRK TV og er mest kjent for dokumentarserien Jens i Villmarka, med 3 serier fra hans eventyr i den norske og canadiske villmarka. I tillegg har han skrevet flere bøker og artikler.

Jens har bakgrunn fra idretten og Forsvaret, og har deltatt i operasjoner i Afghanistan som skarpskytter. Dette har gjort han rustet, både fysisk og mentalt, til å gjennomføre tøffe ekspedisjoner.

Jens og urfolket

I foredraget Jens og urfolket  tar Jens publikum med på en eventyrlig reise gjennom flere av sine lange turer sammen med urfolk.

  • Jens legger alltid vekt på at publikum skal oppleve et ekte, ærlig, morsomt, reflekterende, lærerikt og inspirerende foredrag.
  • Bli med inn i livene til chipeweyan-indianerne, inuitter, grønlendere og nomader i Mongolia.
  • Hvordan lever disse menneskene i dag, og hva kan vi i Norge lære av de?
  • Bli inspirert til å sette deg dine egne mål og gjennomføre de. Passer godt til både et åpent publikum og som inspirasjon til bedrifter og team.
  • Jens har ofte, hvis det er ønskelig, noen av hundene sine med seg på arrangementer.

 

Book et foredrag

Book et foredrag med Jens og bli inspirert!